Fiskerapport


2015-01-25

Fredag 13,5 KG + Öresund Cup!

Då var denna helgen avklarad. 

Vi börjar med fredagens fiske. Dagen bjöd på ett fint fiske och fisken hade börjat att samla sig fin på botten. Det kom några riktigt granna bitar. Största vägde 13,5 kg och fångades av Andy Selby. Övriga vägde 8,9 / 8,2 / 7,7 / 7,2 o.s.v Detta lovade gott inför tävlingen?

Öresunds Cup startade på lördagen och vädret var allt annat än bra. Kallt, blåsigt och snö. Det blev till att söka lä norr om Ven. Strömmen var kraftig och fisken var svårflörtad. Dagens största vägde 4,7 kg fångade av Peter Norman. 

Dag 2 bjöd på att kalasväder. Humöret var på topp och förväntningarna på fint fiske höga. Det hela började väldigt knackligt och fisken stod väldigt splittrad. Men efter ett par timmar fann vi några vettiga ställen där drivfisket funkade helt okej, och stämningen var på topp. Inga stora men det nappade! Bäste man fick till slut ihop 15 st. Många låg mellan 8-12 fiskar. 

Efter invägning kom vi fram till årets resultat:LÄNK: http://landskronabaten.se/?v=page&id=49&language=1&slide=0&title=T%C3%A4vlingar

 1. Anders Persson
 2. Lam Van Nguyen
 3. Jimmy Hendriksen

Bästa dam

 1. Maria Fjäll

Bästa junior

 1. Bastian Lingren

Största fisk

 1. Lam van Nguyen

Bästa skeppare

 1. Gunde "Gunni" Kristinson

Stort tack till all deltagare som kämpade väl i 2 dagar. Vi önskar er varmt välkomna tillbaka nästa år. OBS! Missa inte Lupus Sommartävling. 

Mvh / Peter med Besättning

 2015-01-21

Okej fiske idag!

Idag var Emma ute en kortare sväng. Fisket funkade helt okej och det blev till slut ett 60-tal torskar till 15 man. Bäste man fick ihop 8 st. Imorgon kör vi igen kl 08-14. Välkomna!

Mvh / Peter med besättning2015-01-18

Helgens fiske!

Ja då var denna helgen avklarad och det blev ett hyfsat väder, men tyvärr inte mycket mer än så. Lördagens turer gick riktigt dåligt. Vattnet var ordentligt grumligt efter allt blåsande och fisken var väldigt splittrad och svårfångad. 

Söndagen började fint med en grann firre på 8,3 kg på första stoppet. Sen blev det lite fisk här och lite där, men absolut inget vilt. Bäste man fick endast ihop 4 st. Men positivt för den kommande veckan är att man tydligt såg att fisken höll på att samla sig och ställa sig på botten. Vattnet hade även klarnat en hel del. NÄSTA VECKA BLIR KANON!!!

Vill även passa på att tacka de fantastiskt glada och trevliga karlarna från Ängelholms SFK, alltid lika trevligt att ha er ombord!

Fisket denna helgen lägger vi inte på minnet, utan vi blickar framåt och tar nya tag!

Vi kör följande turer i veckan:

 • Tisdag   kl 08-12
 • Onsdag kl 08-12
 • Torsdag kl 08-14
 • Fredag  kl 08-14

Lördag och söndag har vi inga ordinarie turer då vi kör tävlingen Öresund Cup. Är någon sugen så finns det fortfarande några få platser kvar. 

Mvh / Peter med besättning2015-01-14

Svaga vindar från Lördag och framåt!

Äntligen så blir det kanonväder framöver! På lördag och framåt så är det svaga vindar som gäller och då tror jag vi får uppleva fint fiske. Sundet har fyllts på ordentligt nu med syrerikt nytt vatten, så det blir nog kanon!

Boka era platser på tel:0760-391040

Trevlig kväll!2015-01-12

Hej på er!

Det har inte blivit något fiske den senaste veckan pga alla stormar. Men nu verkar det bli fint framöver igen. Blir det folkat kör vi på torsdag och freedag, annars så är det lördag och söndag som gäller!  Vi kör då 0800-1200 samt 0800-1500. Välkomna med bokningar!

Öresund cup närmar sig. Det finns fortfarande några platser kvar om någon är sugen. 

Vi önskar er en trevlig kväll!

Mvh / Peter med besättning2015-01-09

Inga fisketurer i helgen!

Den här vintern har verkligen börjat blåsig. Nu i helgen ser det inte bra ut alls med vinden så vi tar och ställer in alla avgångar. 

MEN, det ser mycket bättre ut i mitten av nästa vecka och framåt. 

Vi önskar er en trevlig helg!

Mvh / Peter med besättning2015-01-04

Imorgon blir det bra!!!

Nu har vi legat stilla några dagar pga dåligt väder. Idag såg prognoserna bättre ut men jisses vad det blåste imellanåt. Vi blev rätt så begränsade tyvärr och årets första tur blev en flopp!

MEN, vi tar givetvis nya tag. Imorgon kör vi med Linda mellan kl 08-15 och vädret blir KANON med sol och svaga vindar. Vi tror på ett fint fiske med många stora torskar!

Är ni sugna så är det bara till att slå en signal och boka fram till kl 22:00 ikväll. Tel-0760-391040. Gott om platser kvar!

Vi önskar er en trevlig kväll!

Mvh / Peter med besättning